Kom ons helpen


Met veel mensen kan je wonderen verrichten. Dat is wel gebleken tijdens de verbouwing die we hebben gedaan, van onze garage die we met meer dan 50 vrijwilligers ombouwde tot slaapkamer en badkamer voor Tim, zodat hij thuis kan blijven wonen. We kregen heel veel hulp; in de vorm van gedoneerd geld, bedrijven die korting gaven op producten of gratis weggaven, er ontstonden geweldige spontane initiatieven en heel veel hulp van heel veel lieve mensen om ons heen. Er gebeurde gewoon een wonder.

Nu hopen we weer op een wonder. We zijn op zoek naar sponsors om de aankoop van een rolstoelbus te bekostigen. Tim heeft een hersenbeschadiging, zit in een rolstoel en is ernstig gehandicapt. Hij groeit uit zijn huidige rolstoel en heeft een groter model nodig. Deze rolstoel past niet meer in onze auto. Zonder bus is Tim aan huis gekluisterd. Daarom hopen we op je hulp.

Wat kan ik doen?  
Uiteraard zijn we heel erg blij met elke donatie, hoe klein ook. Maar er zijn ook andere manieren om ons te helpen.  

  • Actie opzetten. Bedenk een actie, zelf of samen met vrienden of familie, met neefjes of nichtjes. Je kan een sponsorloop organiseren, waarvoor je sponsors zoekt. Of je koppelt een sponsorloop aan een bestaande wandeltocht, zoals de (avond)vierdaagse. Heb je hulp nodig? We helpen je graag.
  • Statiegeldactie. Vraag bij je supermarkt in de buurt aan de eigenaar of je een goed doel mag voordragen voor de inkomsten van het statiegeld. Wij helpen je met het aanleveren van de tekst en foto die hiervoor nodig is. We hebben een bestandje gemaakt dat we je kunnen toesturen. Deze info met foto kunnen zij bij de statiegeldautomaat ophangen. Laat het weten via heinw@hotmail.com of bel of WhatsApp via 0655 332 320 (Hein).
  • Feest. Geef je een verjaardag, familiefeest, is er een jubileum op je werk, dan zou je ‘een bus voor Tim’ onder de aandacht kunnen brengen door bijvoorbeeld een donatiepot neer te zetten. Foto’s of info wat je daarvoor nodig hebt, kunnen wij je aan helpen.
  • Fondsen aanschrijven. Er zijn ontelbaar aantallen fondsen. Wie weet wil zo’n fonds ons steunen. Wil jij ons voordragen?
  • Fancyfair op school. Op veel scholen wordt er jaarlijks een actie of sponsorloop of iets dergelijks voor het goede doel georganiseerd. Misschien wil jij bouwenvoortim voordragen als goed doel?
  • Goed doel in de december maand. De decembermaand is ook de tijd om na te denken over welk goed doel op een bijdrage mag rekenen. Wij hopen natuurlijk dat je Tim en ons gezin een warm hart toedraagt.
  • Koningsdag. Is er een rad van fortuin, bingo of ander spel? Misschien wil je ‘een bus voor Tim’ als goed doel opgeven zodat (een deel) van de opbrengst naar Tim gaat.
  • Rommelmarkten. Vindt jij het leuk om spullen te verkopen op een rommelmarkt? Misschien wil je dat een keer voor ‘een bus voor Tim’ doen.  
  • Donaties. Uiteraard zijn alle donaties welkom. Groot of klein. Dat maakt niet uit. Met elke euro zijn we blij. Hein heeft op onze website een tikkie-knop gemaakt, zodat je ons makkelijk via een tikkie kan steunen. Doneer.  

Wil je iets doen, maar weet je niet wat en hoe? Samen kunnen we erover brainstormen. We helpen graag om iets te bedenken en er samen een succes van te maken. 

Beide opa’s en oma’s van Tim zijn onder de indruk van de statiegeldactie bij de Coop, Jumbo en Albert Heijn bij ons in de buurt. Ze gaan kijken of het bij hun in de buurt ook mogelijk is om een actie op te zetten bij hun lokale supermarkt. Zij gaan zo geld inzamelen voor hun kleinzoon bij Coop en Albert Heijn bij hun in de buurt. Het zou geweldig zijn als dit lukt!  

We doen het met zijn allen samen. Zo fijn dat ons project door zoveel mensen en bedrijven wordt gedragen.  Dat voelt goed!

Bel Hein 06 – 55 33 23 20 of Jessica 06 – 16 238 421 of stuur een mail naar helpen@bouwenvoortim.nl of stuur ons een Whatsapp bericht.


Lees meer: