Help ons doel te verwezenlijken: Een bus voor Tim.


Al 70 bedrijven gingen je voor. Alle hulp of bijdrage waarderen we enorm, want alleen kunnen we het niet.

Lees hier hoe je ons kan helpen.

Albert Heijn De Aarhof


Albert Heijn De Aarhof in Alphen aan den Rijn helpt ons bij het opzetten van diverse acties om geld op te halen voor Tim. Zij stellen alle producten ter beschikking. Daarnaast hangen bij alle kassa collectebussen om geld op te halen voor Tim. Het kassapersoneel promoot actief en met succes. De collectebussen hebben al 381,55 euro opgeleverd.

Tshirtdeals.nl


Tshirtsdeals.nl levert heeft alle bedrukte promotie petten en t-shirts kosteloos ter beschikking gesteld.

Vogel’s


Vogel’s heeft een tv beugel ter beschikking gesteld waar we Tim zijn badkamer spiegel op hebben gemonteerd, zodat we de spiegel kunnen kantelen en Tim er in kan kijken.

Bakkerij Tersteeg


Tijdens de opening van Tim zijn kamer stond een mooie taart met een foto van Tim er op. Deze taart heeft Bakkerij Tersteeg uit Woerdense Verlaat geleverd tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs.

De Bruine schommels


Tim heeft een speciale schommel in zijn kamer hangen om te ontspannen. Hij kan niet uit deze schommel vallen en kan ook een groot gewicht aan. De Bruine schommels heeft de speciale ophanghaken kosteloos ter beschikking gesteld. De schommel is gesponsord door Stichting Kinderfonds Nieuwkoop.

Riemen en Co


Riemen en Co heeft een paar leren riemen kosteloos beschikbaar gesteld waarmee Jessica en Petra opbergtassen mee hebben gemaakt die aan Tim zijn bed hangen. Daarnaast hebben zij ook een donatie gedaan om ons project te ondersteunen.

Bruynzeel


Bruynzeel heeft een grote spiegel met verlichting en verwarming ter beschikking gesteld voor een speciale Bouwen voor Tim prijs. Door de verwarming in de spiegel zal deze niet beslaan.

ACO


We hebben een drempelloze benedenverdieping. Ook de buitenbestrating is zo aangelegd dat er geen drempels zijn. ACO heeft buitendrains kosteloos beschikbaar gesteld, om er voor te zorgen dat er geen neerslag naar binnen komt.

uw Hifi Choice


uw Hifi Choice in Baarn heeft alle Yamaha apparatuur uitgeleverd en geïnstalleerd. Daarnaast heeft zij 2 high-end inbouw boxen beschikbaar gesteld.

Yamaha


Yamaha heeft een highend audiostreamer met versterker beschikbaar gesteld.

Albo deuren


Albo deuren heeft de geluidwerende en brandvertragende binnenschuifdeuren geleverd tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs.

ANDA


ANDA Stone Composites heeft de speciale rolstoeldorpels geleverd tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs.

Lek


Om de achtertuin rolstoelgeschikt te maken heeft Lek uit Ter Aar lichtgewicht tegels geleverd voor een speciale Bouwen voor Tim prijs.

Ellen


De vier elektrische schuifdeuren in huis zijn tochtdicht af gesloten met borstelprofielen. Deze profielen zijn ter beschikking gesteld door Ellen uit Roden.

Flevo Security


Flevo Security uit Lelystad heeft gelobbied bij haar leveranciers om korting te krijgen op de elementen van een beveiligingssysteem. Samen hebben zij een systeem tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs geleverd.

Glashandel Witteveen


Alle ramen zijn kosteloos in de kozijnen geplaatst door Glashandel Witteveen uit Woerden.

Haceka


All e badkamer accessoires van Tim zoals een toiletrol houder, douche schapje en handdoek beugel zijn ter beschikking gesteld door Haceka uit Amsterdam.

Panflex


Panflex uit Ede heeft alle flexibele geluiddempende buizen om de centrale afzuigunit met de vaste buizen ter verbinden ter beschikking gesteld.

Dewin Isolatie


Dewin Isolate heeft diverse isolatie platen kosteloos ter beschikking gesteld.

Dingemans


Dingemans uit Kaatsheuvel heeft alle benodigde materialen ter beschikking gesteld om dunne maar stevige wanden te maken om de schuifdeuren weg te werken

Dyka


Tim krijgt een centraal ventilatiesysteem. De ventilatiepunten moeten worden verbonden met centrale afzuigunit. Dit gebeurt met speciale 125 mm buizen. Dyka uit Steenwijk heeft alle benodigde buizen en 90 graden bochten ter beschikking gesteld.

Schönox


Tim zijn slaap- en badkamer, berging, hal en keuken zijn volledig betegeld. De tegellijm is ter beschikking gesteld door Schönox uit Utrecht. De vertegenwoordiger, een oud tegelzetter, heeft zelf 2 dagen vrij te genomen om mee te komen tegelen.

Handgrohe


Tim heeft in zijn badkamer een hoofddouche en twee handdouches. We hebben gekozen voor de functioneel en makkelijk te bedienen thermostaatlijn van Hansgrohe uit Westknollendam. Zij hebben de kranen en douchesets geleverd voor een speciale Bouwen voor Tim prijs.

Geberit


Tim heeft een verlengd hangend toilet in zijn badkamer. Het binnenwerk van het hangende toilet is door Geberit uit Nieuwegein geleverd voor een speciale Bouwen voor Tim prijs.

Fakro


In Tim zijn kamer is een vlizotrap om op de vliering te komen. Fakro uit Groesbeek heeft een LWF brandvertragende vlizotrap ter beschikking gesteld, ter waarde van 400 euro.

Snoek


We hebben in huis een centraal stofzuigsysteem. In Tim zijn kamer is ook een aansluiting. Deze aansluiting en alle benodigde materialen zijn beschikbaar gesteld door Snoek uit Leerdam.

Transportbedrijf Wed. de Bruyn


Transportbedrijf Wed. de Bruyn uit Nieuwkoop heeft diverse bouw materialen voor ons opgehaald voor een speciale Bouwen voor Tim prijs. We sparen hiermee 100 euro uit.

Delabie


Delabie uit België heeft een elektrische kraan geleverd voor een speciale Bouwen voor Tim prijs. De kraan geeft water als Tim zijn handen voor de sensor houdt.

EVE Tegelwerken


De slaap- en badkamer van Tim, hal en keuken zijn betegeld door EVE Tegelwerken uit Ter Aar tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs. We hebben hier ruim 1.000 euro mee uitgespaard.

Spelt


Spelt uit Nieuwveen heeft 1 6m3 container gratis ter beschikking gesteld. Alle overige containers hebben wij tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs gekregen. We hebben hier ruim 500 euro mee bespaard.

Lelieveld transport


Lelieveld transport uit Mijdrecht heeft een aantal bouwmaterialen geheel kosteloos bij de leverancier opgehaald en naar ons gebracht. We hebben hiermee 150 euro uitgespaard.

Henco


In de slaap- en badkamer van Tim, berging, hal en keuken is vloerverwarming aangelegd. Henco uit België heeft alle vloerverwarmingsbuizen kosteloos ter beschikking gesteld, ter waarde van 620 euro.

Attema


Attema heeft alle inbouwdozen en leidingen ter beschikking gesteld

Donné


Donné draad uit Nieuw-Bergen heeft alle benodigde elektriciteitskabels ter beschikking gesteld ter waarde van ruime 400 euro.

LHV glas


Omdat Tim bijzonder prikkelgevoelig is, heeft hij drie-dubbel glas met geluiddempend folie in zijn kozijnen. Deze combinatie is maximaal geluiddempend. Dit glas is tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs geleverd door glasgroothandel LHV glas uit Eindhoven.

Niko


Tim kan met een paar computer gestuurde drukknoppen van alles bedienen in zijn lamer, zoals: verlichting dimmen, solatube verduisteren, luxaflex bedienen en afzuiging. De knoppen, stopcontacten en systeemmodules worden door Niko uit België geleverd tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs.

Villeroy & Boch


Villeroy & Boch uit Utrecht heeft een verlengd toilet met bijpassende toiletbril en speciale rolstoelwastafel ter beschikking gesteld ter waarde van 650 euro.

IMI


Tim zijn kamer en berging hebben vloerverwarming. Deze worden per zone aangestuurd. IMI uit Alphen aan den Rijn heeft 3 EMO T thermische motoren ter beschikking gesteld ter waarde van 75 euro.

Easy Drain


De badkamer van Tim moet een 2 meter lange douchebrancair komen te staan, waarmee Tim zou kunnen douchen als hij bijvoorbeeld geopereerd is of hij zich toch slechter ontwikkeld dan we verwachten.

Easy Drain heeft een 200 cm lange Easy Drain ter beschikking gesteld ter waarde van 700 euro

Duco


Duco uit België heeft een uiterst stil afzuiging systeem ter beschikking gesteld, inclusief bediening, vochtigheidssensor en SilentPlus pakket ter waarde van 700 euro.

Schneider Electric


Schneider Electric in Hoofddorp stelt 3 Merten Argus rookmelders en een bijbehorend stuurrelais ter beschikking, ter waarde van 350 euro.

Chubb


Chubb (onderdeel van Kidde) in Utrecht stelt 2 Kidde 4MDCO koolstof monoxide melders ter beschikking, ter waarde van 160 euro.

Kranenburg Heiwerken


De nieuwe berging komt op twee heipalen te rusten. Kranenburg Heiwerken uit Kockengen komt deze heipalen slaan voor een symbolisch bedrag. We besparen hiermee ruim 1.500 euro.

Lodewijk B.V.


Lodewijk B.V. uit Woerden zorgt er voor dat de vloertegels in Tim zijn badkamer een antislip coating krijgt. Alle materialen en het aanbrengen worden volledig kosteloos voor Tim geleverd en uitgevoerd.

Mark Pieterse Interieurvisie


Tim krijgt in zijn kamer duettes als raamdecoratie. Deze worden geleverd door Mark Pieterse uit Nieuwkoop voor een speciale Bouwen voor Tim prijs.

Legrand


Legrand uit Boxtel heeft een uitgebreide groepenkast met bijbehorende deur en alle benodigde automaten en aardlekschakelaars ter waarde ruim 1.800 euro kosteloos ter beschikking gesteld.

ICA


Alle vloeren op de beneden verdieping moeten dezelfde hoogte gaan krijgen, zodat Tim zich makkelijker kan verplaatsen in zijn rolstoel of loophulpmiddel. Hiervoor moet de vloer in keuken en hal worden verwijderd. Grote 80×80 tegels worden aangebracht in Tim zijn slaap- en badkamer, hal en keuken. Bouwcenter Filippo en tegelimporteur ICA hebben beide een speciale Bouwen voor Tim korting gegeven en staan daarmee samen garant voor een korting van ruim 1.000 euro.

Velux


Tim heeft in zijn badkamer een Velux dakraam met elektrisch rolluik voor volledige verduistering. In de nieuwe berging is ook een Velux dakraam geplaatst. Beide ramen en rolluik zijn ter beschikking gesteld door Velux uit de Meern.

Lek


De vloerverwarming en het sanitair in Tim zijn kamer wordt aangelegd door Loodgietersbedrijf Lek. Zij geven een speciale Bouwen voor Tim prijs.

Houtz


Alle deurdoorgangen in de benedenverdieping worden verbreed van 85cm naar 100cm, zodat Tim er makkelijker doorheen kan met zijn loophulpmiddelen. Zo ook de voordeur. We hebben een nieuwe voordeur nodig. Houtz uit Oostrum gaat deze leveren met een speciale Bouwen voor Tim prijs.

Firma A. van den Dool


Firma A. van den Dool uit Zegveld stelt alle benodigde betonmortel en metselspecie ter beschikking.

Calduran


Een aantal binnenmuren worden opgetrokken uit kalkzandstenen. Deze zijn beschikbaar gesteld door Calduran uit Harderwijk.

Kingspan Insulatie


Alle muren worden goed geïsoleerd met Kooltherm K8 plus spouwmuur isolatie. Deze zijn beschikbaar gesteld door Kingspan Insulatie uit Winterwijk.

Wienerberger


Wienerberger levert de gevelstenen en rekent hier een speciale Bouwen voor Tim prijs voor.

Monier


Op onze garagedak en nieuwe berging komen nieuwe pannen. Deze worden beschikbaar gesteld door Monier uit Montfoort.

Oudshoorn en van Egmond


Oudshoorn en van Egmond uit Zoeterwoude-Rijndijk levert de buitenluxaflex voor Tim zijn slaapkamer. Buiten een scherpe Bouwen voor Tim prijs hebben zij een extra donatie gedaan.

Martijn Kooman


Martijn Kooman uit Woerdense Verlaat graaft de kruipruimte van de nieuwe berging uit voor een hele scherpe Bouwen voor Tim prijs. We besparen daarmee ruim 950 euro.

Drukker Middelkoop


Drukkerij Middelkoop uit Nieuwkoop drukt en levert volledig kosteloos het promotiemateriaal van Bouwen voor Tim.

Bouwcenter Filippo


Bouwcenter Filippo uit Oude Wetering heeft diverse bouwmaterialen ter beschikking gesteld.

Unilin


Unilin uit Oisterwijk maakt isolerende dakplaten. Zij hebben 500 euro ter beschikking gesteld om de benodigde dakplaten te kopen.

A.S.F. Fischer


A.S.F. Fischer uit Lelystad heeft bevestigingsmaterialen beschikbaar gesteld voor het monteren van de werkplaats.

Alliander Foundation


De Alliander Foundation heeft de verplaatsing van de gas en elektra aansluiting van de garage naar de nieuwe berging betaald, ter waarde van ruim 920 euro. Daarnaast heeft zij ook 500 euro ter beschikking gesteld om een nieuwe actie op te zetten voor Tim.

Unisol Paneel


Unisol Paneel uit Roelofarendsveen heeft een werkplaats ter beschikking gesteld. De muren en dak bestaan uit geïsoleerde platen. De werkplaats krijgt een stevige professionele deur.

Mitsubishi


Tim heeft een professionele Mitsubishi airconditioning in zijn badkamer. Deze airco is fluisterstil, energiearm, ontvochtigd en kan de ruimte snel verwarmen. Coolair uit Bodegraven heeft samen met Mitsubishi de helft van de kosten voor haar rekening genomen, ter waarde van 850 euro.

CoolAir


Tim heeft een professionele Mitsubishi airconditioning in zijn badkamer. Deze airco is fluisterstil, energiearm, ontvochtigd en kan de ruimte snel verwarmen. Coolair uit Bodegraven heeft samen met Mitsubishi de helft van de kosten voor haar rekening genomen, ter waarde van 850 euro.

Home Partycatering


Homemade Partycatering uit Noorden heeft aangeboden de catering te verzorgen tijdens de opening van Tim zijn nieuwe slaap/speelkamer en badkamer.