Initiatieven


Hieronder een overzicht van initiatieven die zijn genomen om bouwen voor Tim te steunen. Geweldig om te zien wat mensen voor je doen. Hier zijn we heel erg blij mee.

Op dit moment zijn er 23 initiatieven geweest voor Tim, en hopelijk volgen er nog velen.

Ik daag je uit om ook een initiatief te starten voor Tim!


Heel Alphen bakt voor Tim | Tussenstand: 1.261 euro

Initiatief:
Wij mogen cupcakes verkopen voor Tim op zaterdag 25 januari voor de AH De Aarhof in Alphen aan den Rijn en zaterdag 1 februari voor de AH Herenhof in Alphen aan den Rijn. Een groep enthousiaste vrijwilligers gaan een hele grote hoeveelheid cupcakes bakken, die we worden verkocht door een andere groep enthousiaste vrijwilligers. Alle ingrediënten worden gesponsord door de AH De Aarhof. Een cupcake gaat 1 euro kosten, de gehele opbrengst is voor Tim.


Collecte bij AH De Aarhof in Alphen aan de Rijn | Tussenstand: 381,55 euro

Initiatief:
Bij de 7 kassa’s van Albert Heijn De Aarhof hangen collectebussen. Kassamedewerkers wijzen klanten op de actie. Mensen kunnen wat geld in de collectebussen doen of een tikkie scannen om het direct over te maken aan Tim


Tanken voor Tim | Tussenstand: euro

Initiatief:
Esso – Toyota Van der Geest gaat een nieuwe spaaractie introduceren. Voor elke getankte liter kan 1 cent gedoneerd worden aan een goed doel. Bouwen voor Tim is één van de goede doelen waar aan gedoneerd kan worden. Tank jij je brandstof voor Tim? Dit kan binnenkort bij Esso Van der Geest, Westkanaalweg 37 in Ter Aar.


Statiegeldacties 2020

Initiatief:
Bij de verschillende supermarkten in Nederland mag Bouwen voor Tim het nieuwe goede doel zijn van de statiegeldactie. Het werkt zo: je levert je lege flessen in bij de emballage, de gebruikelijke plek waar je altijd de lege flessen inlevert. Je kan de bon printen en het geld terugvragen bij de kassa. Maar je kan het bonnetje ook doneren aan Bouwen voor Tim.


Rosa Underwear Black Friday actie: november 2019

Initiatief:
Op Black Friday doneert Rosa Underwear 10% van de dagomzet aan Tim. Steun jij Tim en koop jij wat bij Rosa?Jumbo Nieuwkoop sponsoractie 2019 | Eindstand: 329,70 euro

Initiatief:
We doen dit jaar voor de vierde keer mee met de sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop. De volgende stap is de aanschaf van een personenbus. Onze0 huidige auto volstaat niet lang meer. Om Tim en zijn hulpmiddelen mee te nemen, is ruimte nodig, veel ruimte. Een aangepaste personenbus is dan ook noodzakelijk.

Bij elke 15 euro aan boodschappen krijg je een sponsorvoucher. Deze kan je via www.jumbonieuwkoop.nl/doneer aan een goed doel schenken. Daarom doen we dit jaar voor de vierde keer mee en hopen weer een beroep op je te mogen doen


Jumbo Nieuwkoop sponsoractie 2018 | Eindstand: 276,75 euro

Initiatief:
We doen dit jaar voor de derde keer mee met de sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop. Nu de verbouwing grotendeels is afgerond, willen we de tuin rolstoelvriendelijk maken. Daar hebben we heel wat geld voor nodig. Bij elke 15 euro aan boodschappen krijg je een sponsorvoucher. Deze kan je via www.jumbonieuwkoop.nl/doneer aan een goed doel schenken. Uiteraard hopen we dat veel mensen voor bouwen voor Tim kiezen.


Multimate Helpt 2017  | Eindstand: 1.324 euro

Initiatief:
Tot en met 31 december 2017 ontvang je bij Multimate bij iedere 20 euro een hulpmunt van 1 euro voor jouw lokale doel naar keuze, en een kortingsmunt van 1 euro voor jezelf, te besteden bij een volgend bezoek. Bouwen voor Tim is één van de drie geselecteerde lokale doelen van  Multimate Nieuwkoop. Wat geweldig!


Rommelmarkt voor Tim: November 2017 | Eindstand: 97,50 euro

Initiatief:
Karin, Piet en Amanda hebben we op de rommelmarkt gestaan voor Tim. Ze hebben weer een mooi bedrag opgehaald.


Jumbo Nieuwkoop sponsoractie 2017 | Eindstand: 431,30 euro

Initiatief:
We doen dit jaar weer mee met de sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop. Bij elke 15 euro aan boodschappen krijg je een sponsorvoucher. Deze kan je via www.jumbonieuwkoop.nl/doneer aan een goed doel schenken. Uiteraard hopen we dat veel mensen voor bouwen voor Tim kiezen. De actie loopt tot en met 25 oktober.


Bloemenactie Bouwen voor Tim 2017 | Eindstand: 153,60 euro

Initiatief:
De tieners van RockSolid Noorden zijn een leuke actie begonnen. Je kan bloembollen of tuinplantjes kopen om je tuin op te fleuren of om een leuk moestuintje te maken voor de kinderen. De opbrengst komt volledig ten goede van Bouwen voor Tim. Deze actie wordt gesponsord door Liander.

De totale opbrengst bedraagt 653,60 euro, want de kosten van 500 euro worden door Liander gedragen.


Biljarten voor Tim 2017  | Eindstand: 212,50 euro

Initiatief:
De afgelopen maanden heeft de Biljart Club Noorden geld ingezameld onder haar leden voor Tim. Ze spelen in Café de Noordse Plassen in Noorden. Voor elke fout die wordt gemaakt tijdens het biljart wordt 10 cent in de pot gedaan. Binnenkort krijgen we te horen hoeveel fouten er voor Tim zijn gemaakt.


50-jarig huwelijk 2017  | Eindstand: 510 euro

Initiatief:
Op 2 juni waren Jan en Truus Balvert 50 jaar getrouwd. Zij hebben dit gevierd met familie en vrienden. Op de uitnodigingskaart stond geschreven: ‘Het is voor ons al een mooi cadeau om u te mogen verwelkomen. Wilt u toch iets geven dan graag in de vorm van een gift voor: www.bouwenvoortim.nl.


Bandgebeuren in café de Klinker: mei 2017 | Eindstand: 1.550 euro

Initiatief:
Zondag 7 mei is het ‘Bandgebeuren’ in café de Klinker in Noorden. Uit 42 artiesten zijn 7 gelegenheidsbandjes gevormd. Na elk optreden wordt gecollecteerd voor een goed doel. De totale opbrengst wordt verdubbeld door café de Klinker.
Op 10 februari vond de loting plaatst en werd het goede doel van dit jaar bekend gemaakt: ‘Bouwen voor Tim’.


Paasfeest voor Tim: april 2017 | Eindstand: 1.118,58 euro

Initiatief:
De Antoniusschool in Noorden zamelt elk jaar in de week voor Pasen geld in voor een lokaal goed doel. Dit jaar hebben ze gekozen voor Bouwen voor Tim. Wat geweldig! Alle kinderen doen mee. Op woensdag 12 april worden er diverse activiteiten georganiseerd door de hele school om geld in te zamelen. Elke klas organiseert zijn eigen ideeën voor Tim. Zo is er een Rad van Fortuin, optredens, kleedjesmarkt, spullen maken en verkopen.


Verkoop van ansichtkaarten verzameling 2017 | Eindstand: 135 euro

Initiatief:
Harrij, de opa van Tim, heeft onlangs besloten om zijn ansichtkaartenverzameling te verkopen. Hij vond dit het juiste moment om zijn verzameling te verkopen en de opbrengst aan zijn kleinzoon te doneren.


Bauen für Tim: zondag 20 november 2016 | Eindstand: 1.700 euro

Initiatief:
Een collega van Hein, Petra, woont in de buurt van München. Zij zingt in een koor. Zij heeft bouwen voor Tim aangedragen als goed doel voor de jaarlijkse braderie die daar georganiseerd gaat worden, waar zij met het koor zingt. De opbrengst van deze braderie gaat naar bouwen voor Tim. Lees meer


Yoga voor Tim: zondag 13 november 2016 | Eindstand: 867 euro

Initiatief:
Op 13 november verandert onze garage voor 1 dag in een heuse yoga-studio. Wendy, de peettante van Tim, gaat 148 zonnegroeten voor Tim doen. Je kan haar sponsoren of met haar meedoen. Lees meer


Collecte Veenhartkerk in Mijdrecht: 2017 | Eindstand: 976,82 euro

Initiatief:
Britt en Diederik, van de Veenhartkerk in Mijdrecht, hebben bouwen voor Tim als doel aangedragen voor de collecte van de hele maand oktober. Raymonde: “Het is mooi om te zien hoe rondom dit gezin zoveel hulp met elkaar gerealiseerd wordt“. We zijn heel erg blij met dit initiatief en dat ons project door zoveel mensen gedragen wordt. www.veenhartkerk.nl


Jumbo Nieuwkoop sponsoractie 2016 | Eindstand: 667,85 euro

Initiatief:
We doen mee met de sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop. Bij elke 15 euro aan boodschappen krijg je een sponsorvoucher. Deze kan je via www.jumbonieuwkoop.nl/doneer aan een goed doel schenken. Uiteraard hopen we dat veel mensen voor bouwen voor Tim kiezen. De actie loopt tot en met 30 oktober.


Fietsen voor Tim: zondag 9 oktober 2016 | Eindstand: 1.705 euro | Doel: 1.500 euro

Initiatief:
Sander, peetoom van Tim, gaat fietsen voor Tim. Hij gaat op zondag 9 oktober van Maartensdijk naar Sint-Maartensdijk fietsen. Een sponsortocht van bijna 150 km. Voor Sander als ongetrainde fietser een enorme uitdaging. Lees meer


Verkoop van postzegel- en muntenverzameling 2016 | Eindstand: 320 euro

Initiatief:
Marijke, de oma van Tim, heeft het initiatief genomen om haar postzegel- en muntenverzameling te verkopen. Zij heeft deze tientallen jaren lang gespaard en in mooie albums bewaard. Ze vindt het nu een mooi moment om deze te verkopen en de opbrengst aan haar kleinzoon te doneren.


Vrijmarkt in Breda: Begin mei 2017 | Eindstand: 164,30 euro

Initiatief:
In Princenhage in Breda is er een jaarlijkse vrijmarkt. Karin gaat samen met haar dochter Amanda op deze markt staan en spullen verkopen. De opbrengsten zijn voor Bouwen voor Tim.
In de aanloop naar deze vrijmarkt, gaat Karin al op een aantal andere rommelmarkten staan en schenkt de opbrengsten aan Bouwen voor Tim.Garagesale wordt actiedag: zaterdag 10 september 2016
| Eindstand: 3.187,44 euro

Initiatief:
Jos kwam met het idee om een garagesale te houden bij ons op de oprit. Zo kunnen we een start maken met geld inzamelen door de verkoop van spullen. De garagesale is ondertussen uitgegroeid tot een ware actiedag voor Tim met veel leuke activiteiten voor jong en oud. Lees meer