Over ons


Tim heeft een hersenbeschadiging en wordt met zijn 20 kilo te zwaar om meerdere keren per dag te tillen. Zijn moeder, Jessica, heeft bekkeninstabiliteit en kan Tim niet tillen. Zij is mantelzorger van Tim. Hein, de vader van Tim, heeft een 40-urige werkweek en werkt veel dagen thuis om voor zijn gezin te zorgen en Tim te tillen.

Zij hebben de garage verbouwd tot een volwaardige slaap-speelkamer met aangepaste badkamer. Beide geschikt voor gebruik met een rolstoel. Daarnaast hebben zij de tuin rolstoel geschikt gemaakt, zodat makkelijker naar buiten kan met zijn rolstoel of loophulpmiddel.

Zij hebben het lang voor ons uitgeschoven. Kleine kindjes worden groot, ook kleine kindjes in een rolstoel. Tim zijn hulpmiddelen passen niet meer in de auto en hij wordt te zwaar om in de auto te tillen. Er moet een rolstoelbus voor Tim komen. Kosten: ruim 40.000 euro en dat hebben ze niet. ze beginnen weer van vooraf aan. Een hele zware reis ligt voor hun, maar weten dat het hen gaat lukken. Het moet.


Lees meer: