Bandgebeuren treedt op voor Tim

Sponsors
Weet je al hoeveel sponsors er zijn die met onze verbouwing gaan helpen? Kijk maar eens op onze website. Het zijn er namelijk teveel om op te noemen. Van grondwerk tot stenen en dakpannen. Van  deuren tot verschillende soorten isolatie. Zo komt Rinie de fundering aanleggen en Gerard, hij is constructeur, heeft belangeloos de berekeningen gemaakt. Geweldig om te zien wat mensen voor Tim willen doen. Fantastisch! Heel erg bedankt lieve mensen. We hebben op dit moment nog een tekort van ca. 10.000 euro, dus we proberen dit gat te dichten met sponsors en door zelf werkzaamheden uit te voeren. Niet alles kunnen we zelf, want voor een aantal onderdelen van de verbouwing heb je echt vakmensen nodig. Zo zoeken we onder andere nog een stukadoor. Ben jij een vakman of ken jij iemand die ons wil helpen, neem dan contact met ons op.

Bandgebeuren
Afgelopen vrijdag werd in café de Klinker in Noorden het goede doel bekend gemaakt van Bandgebeuren. Dit jaarlijkse evenement viert dit jaar haar eerste lustrum: voor de 5e keer wordt Bandgebeuren georganiseerd. Muzikanten uit de regio uit verschillende bands gaven zich op en werden door middel van loting in nieuwe formaties gevoegd. Zo werden er afgelopen vrijdag dus 7 nieuwe bands gevormd. De komende tijd gaan deze samen verschillende nummers instuderen en op 7 mei ten gehore brengen in café de Klinker.

Afgelopen vrijdag waren wij, Jos, Hein en ik, bij de loting. Hein werd door John kort geïnterviewd over bouwen voor Tim. Dat dit het nieuwe goede doel van dit jaar wordt, werd enthousiast ontvangen. Dat was heel hartverwarmend. Fijn dat de muzikanten achter ons staan, en voor bouwen voor Tim gaan optreden.

Op 7 mei zal er worden gecollecteerd en de opbrengst zal voor bouwen voor Tim zijn. Café de Klinker zal de opbrengst verdubbelen! Schrijf 7 mei alvast in je agenda, want dat wordt een geweldige, gezellige, muzikale dag! Ik ben er in ieder geval bij.

Klusdag 25 februari
Op 25 februari is er een klusdag. Kom je ook helpen? We verwachten dat we april gaan beginnen met de verbouwing. Er moet nog heel veel werk worden verzet voordat de verbouwing echt kan gaan beginnen. Het betreft voornamelijk binnen werkzaamheden, zoals het strippen van de garage, het verplaatsen en opnieuw aansluiten van de wasmachine en droger, het verplaatsen van de kast in de woonkamer en nog tal van andere kleine dingen die ook gedaan moeten worden. In de agenda op de website staat precies vermeld wat we gaan doen en wie zich al hebben opgegeven. Het wordt weer net zo’n gezellige dag als de tuinplantdag. Wij zorgen voor de lunch met lekkere broodjes, broodje hamburger, soep en een groot vuur. Doe jij je kluskleding dan aan? Tot zaterdag 25 februari, van 10 uur tot 14 uur. Ik hoop je dan te zien. Alvast bedankt lieve mensen!

Groeten Jessica