Vraag: hoeveel geld hebben jullie precies nodig?

Hoera, onze website is vandaag precies een week live. En wat gaat het goed! Wat zijn we blij, we hebben namelijk al meer dan 1.000 euro gedoneerd gekregen. Hiervoor heel erg veel dank! Daarnaast hebben 19 vrijwilligers zich aangemeld. Zomaar spontaan melden mensen zich aan. Zo fijn om te voelen dat je er niet alleen voor staat en dat mensen het fijn vinden om je te helpen. Fantastisch! Er zijn mensen die willen meehelpen met de bouw of met de ondersteuning van ons gezin. Dit kan van alles inhouden, van eten koken, schoonmaken, oppassen tot wandelen met Tim. Voor mensen die met de bouw mee gaan helpen, maken we binnenkort een whatsappgroep aan. Zo kunnen we snel communiceren. Je kan je uiteraard nog steeds aanmelden. Alle hulp is welkom.

Een tweede sponsor heeft zich aangemeld: Homemade Partycatering uit Noorden. Marja Mastwijk gaat de catering verzorgen tijdens de opening van Tim zijn nieuwe kamer. Hier zijn we heel erg blij mee. Alle mensen die een donatie hebben gedaan en sponsors staan nu op de website vermeld.

Spontaan is er een initiatief gestart door Karin samen met Amanda. Zij gaan in het voorjaar samen op de vrijmarkt in Breda staan. De opbrengst hiervan is voor bouwen voor Tim. Wat een geweldig initiatief. We hebben op onze website een nieuwe pagina gemaakt met initiatieven. Wil jij ook een initiatief of een sponsorloop starten, graag! Geef het aan ons door, dan vermelden we je op de website.

Wat fijn om alle positieve reacties te horen op onze website! Hier een greep uit de ontvangen reacties: “Mooie foto’s; goede tekst; heel persoonlijk; duidelijk en overzichtelijke website; respectvol en dapper om zo je verhaal te vertellen; wat mooi dat jullie dit doen en wat knap; ik ben aangeslagen door jullie verhaal; diep respect voor jullie; mooi om de positiviteit te zien die jullie uitstralen”. De website werd zelfs op Linkedin gedeeld. Het was een moeilijke stap voor ons om zomaar je hele leven ‘op straat’ te gooien. Maar we hopen er goed aan te doen, om zo openheid te creëren zodat iedereen ons durft aan te spreken en durft te vragen naar Tim.

Uit de reacties die we kregen, kwam ook de vraag: “hoeveel geld hebben jullie nodig? Er staat namelijk niks over vermeld op de website”. Dat klopt. Het is namelijk erg moeilijk in te schatten hoeveel we op dit moment exact nodig hebben. We zijn met de gemeente in gesprek om geld te krijgen via de WMO. We schatten dat het hele project ongeveer 50.000 euro gaat kosten. Waarschijnlijk komt het erop neer dat we ongeveer 25.000 euro zelf moeten betalen. Een aardig bedrag wat we zelf moeten ophoesten. Wanneer we meer weten laten we je dit uiteraard weten.

Via facebook kan je ons volgen. Vindt onze pagina leuk en ik hou je de hoogte. Ik deel het laatste nieuws. Inmiddels hebben we al 65 likes. Je mag onze pagina’s en website natuurlijk delen.

We doen het met zijn allen samen en dat voelt goed!
Groeten Jessica

2 thoughts on “Vraag: hoeveel geld hebben jullie precies nodig?”

  1. Hallo lieve mensen wat een verhaal en snap ook heel goed dat dit zo moeilijk voor jullie is geweest om te doen maar wij zijn Cora en Rinie Verburg uit Woerdense Verlaat en vinden dit erg mooi en ontroerend dat jullie dit doen voor deze mooie man en jullie gezin. Ik werk in de betonstaal branche en heb veel te maken met de bouw als ik jullie ergens mee van dienst kan zijn laat het ons weten gr Cora en Rinie en alvast veel succes

  2. Hoi Cora en Rinie, Dank je wel voor de lieve reactie. Het is fijn te merken dat mensen met je begaan zijn. We komen er zeker op terug wanneer we concreet onze plannen m.b.t. de bouw gaan maken. Heel erg bedankt. Lieve groeten Jessica

Comments are closed.