Tim komt in de krant!

Vorige week werd ik gebeld door het AD Groene Hart, met de vraag of er een interview kan plaats vinden over bouwen voor Tim. Wat waren we overvallen. We stelden ons weer dezelfde vraag: doen we hier wel goed aan. Het is een geweldige kans om veel bekendheid te krijgen en dus doen we het. Het interview vond afgelopen vrijdag, bij ons thuis, plaats. Twee uur lang vertelden we ons verhaal, spraken we over Tim, de website en het crowdfundingplan. Gisteren kwam een fotograaf bij ons thuis en heeft een flink aantal foto’s gemaakt. Deze week wordt het artikel waarschijnlijk geplaatst. Als ik precies weet wanneer, laat ik je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten. Ik ben ook heel  benieuwd hoe het artikel is geworden.

Wat fantastisch: Vorige week vertelde ik dat we, na een week live te zijn met de website, al 1.000 euro gedoneerd hadden gekregen. Nu zijn we weer een dikke week verder en nu staat het bedrag van de donaties al op bijna 3.000 euro! Wat zijn we blij. Bedankt voor alle giften! Ook groeit het aantal volgers op facebook nog steeds: er zijn al meer dan 90 likes. Vindt onze pagina leuk en ik hou je op de hoogte.

Ondertussen is Hein druk in gesprek met mensen om informatie in te winnen hoe we alles het beste kunnen aanpakken tijdens de verbouwing. Een goed voorbeeld is het verplaatsen van de meterkast. Dit is een vrij grote ingreep tijdens de verbouwing. Hoe ga je dat aanpakken zonder een week zonder  stroom te zitten.

Op onze website hebben we een nieuwe pagina gemaakt, voor en na. Hier staan naast elkaar, een foto van de situatie zoals het nu is, en een impressietekening zoals het straks gaat worden. Het geeft zo een mooi beeld wat we precies gaan doen.

Eergister was Tim jarig. Hij werd 3 jaar. Wat een grote bink! Het was mooi weer, dus vierden we het buiten. Hij moest even de kat uit de boom kijken, maar daarna genoot hij van alle aandacht van de visite en van het papier van de cadeautjes af scheuren. Het was een hele gezellige dag met lieve mensen die Tim erg hebben verwend met mooie cadeaus. Voor Tim staat er een nieuw levensjaar te wachten. Een jaar waarin veel gaat gebeuren: intensieve training bij het revalidatiecentrum, activiteiten en aandacht rondom bouwen voor Tim en natuurlijk de grote verbouwing van de garage. Dan volgt uiteraard de eerste keer in de nieuwe garage slapen, wat dan zijn nieuwe kamer is geworden. Wat zal ik blij zijn als Tim een kamer heeft met alle voorzieningen, maar wat zal het moeilijk zijn dat hij niet meer in zijn slaapkamer naast ons ligt.

We doen het met zijn allen samen en dat voelt goed!
Tot de volgende keer.
Groeten Jessica

8 thoughts on “Tim komt in de krant!”

  1. Geweldig, wat een grote mooie verandering straks. Ook zoveel geld binnen is. Ben benieuwd naar het interview.

    1. Heel fijn inderdaad. Ik ben ook benieuwd naar het interview. Ik heb nog niks gehoord, dus we wachten af…
      Groeten Jessica

  2. Met kippenvel lees ik de laatste regels….. Ik help je graag om de kamer van Tim straks een persoonlijk tintje te geven. Een mooi kussen voor op zijn bed met zijn naam er op! Succes met alle voorbereidingen.

  3. Ook ik hoop van harte dat er heel veel geld gestort zal worden.
    Met dank aan jullie oom en tante Evert en Agnes,die alle mensen van de krant die Evert uitgeeft heeft opgetrommeld om naar jullie website te gaan en natuurlijk om een steentje bijtedragen.
    Vr.gr.José

  4. Het interview in het AD van vandaag (06-09) is zó mooi, zó eerlijk, zó puur. Ook jullie site wordt steeds mooi aangevuld. Wij vinden het geweldig dat jullie zó open zijn. Ga zo door en de ruimte voor Tim gaat écht prachtig worden!! Lieve groetjes.

    1. Dank je wel voor je lieve reactie Agatha en Aad. Wat een groot artikel is het geworden. Mooi eerlijk geschreven. We proberen inderdaad de website steeds weer met nieuwe dingen aan te vullen zodat het interessant blijft om deze te bezoeken. En ook proberen we open te zijn. Zo kan iedereen beter begrijpen wat er speelt en wat we meemaken. We hopen dat mensen ons gewoon durven aan te spreken en te vragen naar Tim. We hebben zeker al het gevoel dat mensen dat doen, dus dat is heel fijn. Groetjes Jessica

Comments are closed.