10 september: Actiedag voor Tim!

De garagesale op 10 september is zo groot geworden, dat we een andere locatie hebben gezocht. In Noorden, op het landje aan de Simon van Capelweg, tussen nummer 8 en nummer 8a, hebben we alle ruimte om het een ware activiteitendag te laten worden. Een echte actiedag voor Tim! Voor zowel volwassenen als voor kinderen is er van alles te doen: we verkopen 2e hands spullen, er is een rad van avontuur, er is een stoomtraktor met wagentjes waarop kinderen een rondje kunnen rijden, er zijn spelletjes, er is een clown en je kan een boottochtje maken over de plas. Koffie is er in de koffiehoek waar je ons kan ontmoeten en vragen kan stellen over de verbouwing. En Tim komt uiteraard ook een kijkje nemen. Heb je nog spullen staan die je wilt verkopen voor Tim. Graag! Stuur hiervoor even een berichtje.

En waar blijft dat artikel in het AD nu? Wij wachten, net als Iedereen, wanneer het artikel in het AD komt. Het artikel is geschreven. Het komt erin, maar wanneer weten we nog niet. De journalist laat het ons vooraf weten. Het is erg fijn dat het erin komt. Dat geeft onze plannen meer bekendheid en hopelijk meer donateurs. Op facebook is het aantal volgers al gestegen van ca. 90 naar 115 volgers. Ook jij kan ons helpen om meer bekendheid te geven aan bouwenvoortim.nl door het delen van de website en het delen van berichten op
facebook.

De verwachte startdatum van de verbouwing hebben we opgeschoven van oktober naar november. De gesprekken met de gemeente lopen namelijk nog. We verwachten pas in oktober duidelijkheid over wat wordt vergoed door de gemeente en wat we zelf moeten betalen. We hopen voor november zo veel mogelijk geld op te halen. Op dit moment hebben we meer dan 3.500 euro gedoneerd gekregen! Waarvoor heel erg veel dank! Geweldig. We zijn blij met elke euro. Elke bijdrage is welkom, hoe klein ook. Ik kreeg laatst de vraag of de donateurs vooral familieleden zijn. Het is een heel verschillende groep met natuurlijk ook wat familieleden. Het is verrassend om te zien dat ook totaal onbekenden ons een warm hart toedragen. Zomaar geld overmaken, zonder enige aankondiging of gesprek vooraf. Dat ontroerd ons echt.

Zet het in je agenda: 10 september van 10 tot 17 uur op het landje aan de Simon van Capelweg tussen nummer 8 en 8a in Noorden. Hierboven staat een foto van de locatie.

We doen het met zijn allen samen en dat voelt goed. Tot 10 september!
Groeten Jessica