Yoga voor Tim

Yoga voor Tim
Zondag 13 november heeft peettante Wendy met veel mensen in onze garage, in het buitenland en via Skype, 148 zonnegroeten gedaan. Ze heeft het gehaald! Het was een flink aantal zonnegroeten wat ze zich ten doel had gesteld.

Het was een heel geslaagde middag. We stonden groot op de voorpagina van de lokale krant met yoga voor Tim. We hadden geflyerd in de buurt. Iedereen was welkom om te komen kijken of mee te doen. De vuurschaal stond weer lekker te branden terwijl je kon genieten van heerlijk zelfgemaakte pindasoep van Bout, erwtensoep van mijn moeder en lekkere stukken pizza van Rita. Aan iedereen konden we nog eens onze plannen vertellen hoe we precies onze garage gaan verbouwen.

Samen met Wendy is Hein begonnen aan 10 zonnegroeten. Jos deed mee, Tineke en Bob. Via Skype deed Senka live mee en zelfs in Ierland werden er op het strand door Barry en Pieternel zonnegroeten gedaan. Ondertussen hield René de stand bij en maakte foto’s. Geweldig! Wat een verbondenheid.

Het doel was om 148 zonnegroeten te doen. Tim is 14-8 geboren, vandaar de 148 stuks. Deze zijn dan ook ruimschoots gehaald. Hiermee heeft Wendy 857 euro opgehaald en daarmee het totale bedrag aan donaties over de 19.500 euro gebracht. Fantastisch!

Rommelmarkt in Breda
Op dezelfde dag als yoga voor Tim, stond de nicht van Hein, Karin samen met Piet en Amanda, op de rommelmarkt in Breda. De opbrengst was geheel voor bouwen voor Tim. Zij hebben maar liefst 113 euro opgehaald. Wat een mooi bedrag. Zo mooi om te horen dat er diverse mensen waren die gewoon wat geld gaven zonder wat te kopen! Karin zei: “Er zijn nog steeds mensen met een goed hart!”.

Volgende week gaan Hein en Jos naar München. In ben benieuwd.
Dank je wel lieve mensen, tot de volgende keer.
Groeten Jessica