Wendy gaat de uitdaging aan!

Collecte Veenhartkerk
Vorige week ontvingen we het prachtige bedrag van 951,82 euro van de Veenhartkerk uit Mijdrecht. Geweldig! Zonder enige aankondiging stond het ineens op onze rekening gestort. Wauw, wat mooi dat er zoveel mensen hebben bijdragen aan de collecte in die kerk en dat zij dat ons gunnen. Wat zijn we blij! Mensen uit Mijdrecht: heel erg bedankt voor jullie gulle gaven tijdens de oktober-collecte in de Veenhartkerk!

Werkplaats
Afgelopen vrijdag zijn er spullen geleverd voor het bouwen van een geïsoleerde afsluitbare werkplaats in onze achtertuin. De werkplaats is geheel gesponsord door Unisol uit Roelofarendsveen, het bevestigingsmateriaal is geheel gesponsord door A.S.F. Fischer BV. We zijn heel erg blij dat dit alles gratis beschikbaar is gesteld. Met het opbouwen van de werkplaats onder de pergola, is al een begin gemaakt. Het is fijn dat straks de klusmensen droog en warm kunnen werken.

Deze week moet alles uit de garage worden ingepakt en naar de werkplaats worden verplaatst, want de garage moet leeg, want as. zondag is het Yoga voor Tim! Wendy gaat dan een groot aantal zonnegroeten doen. Ook Hein neemt er een paar voor zijn rekening. Een zonnegroet is een reeks houdingen en bewegingen die je achter elkaar maakt. Eén reeks heet een zonnegroet. Het ziet er makkelijk uit, maar je moet hier flink voor getraind hebben en erg lenig zijn om de houdingen goed uit te kunnen voeren. Het ziet er minder mooi uit wanneer je niet zo lenig bent; het zal Hein dan ook zwaar vallen om er slechts 10 mee te doen. Wendy is meer getraind maar gezien het grote aantal zonnegroeten dat zij gaat doen, zal het voor haar ook een flinke uitdaging worden. Vanaf 14 uur staat de zelfgemaakte soep, koffie en thee klaar.

Plantendag: zondag 11 december om 10 uur
Op zondag 11 december gaan we alle planten verzetten die op de plaats staan waar de nieuwe berging moet komen. Kom je meehelpen? Dit wordt de officiële aftrap van de verbouwing en maken er daarom een klein feestje van! We willen een stuk gras uitgraven en daar de planten neerzetten zodat we de planten kunnen hergebruiken en ze de winter overleven. Geef even door als je wilt meehelpen. Heb jij je je al eerder opgegeven als vrijwilligers, dan wordt je binnenkort benaderd. Voor broodjes en drinken wordt gezorgd! We verwachten pas met de eerste bouwwerkzaamheden te kunnen starten in januari of februari.

Ik hoop je as. zondag 13 november om 14 uur te zien, bij ons in de garage en op de oprit. Je kan dan genieten van de soep, terwijl je om het grote vuur zit op onze oprit. Meedoen met de zonnegroeten mag natuurlijk ook.

Zie ik je zondag? Groeten Jessica