Nog meer sponsors en donateurs

Tijdelijke werkplaats
Afgelopen weekend hebben Jos en Hein keihard gewerkt om de tijdelijke werkplaats af te maken. Een tijdje terug was er al een flink begin gemaakt. De wanden stonden al omhoog, maar het dak lag er nog niet op. Precies op de dag dat Jos en Hein naar München gingen, stormden het hier en waaiden alles om. Er waren heel wat herstelwerkzaamheden te verrichten, maar nu is alles klaar.

De werkplaats is waterdicht en er zit een afsluitbare deur in. Alles is mooi afgewerkt. Het ziet er echt heel erg goed uit. Unisol Paneel heeft alle isolatieplaten gratis ter beschikking gesteld en A.S.F. Fischer heeft al het bevestigingsmateriaal gratis ter beschikking gesteld. Waarvoor heel veel dank! Binnenin zal er nog een werkbank gemaakt worden, zodat er plaats is om te werken. Hein en Peter gaan binnenkort de elektra aanleggen zodat er licht is en er gewerkt kan worden.

Start bouw
We wachten nog op de laatste offerte van een aannemer en dan gaan we een keus maken. We verwachten in februari 2017 te gaan starten met de bouw. Ondertussen zijn we zelf druk bezig met het opvragen van overige offertes, bijvoorbeeld van de tillift en schuifdeuren. We willen die in werkelijkheid hebben gezien, dus gaan we ook langs showrooms.

Donateurs
Heb je de lijst met donateurs al gezien? Wat een super lange lijst met 78 namen van mensen die geld hebben gegeven aan Bouwen voor Tim. Daarnaast zijn er nog een aantal anonieme donateurs.  Geweldig om te zien hoe mensen begaan zijn met ons. We hebben nu bijna het magische bedrag van 25.000 euro bereikt. Er is namelijk al 24.372 euro op dit moment binnen. Bijna zijn we op de 25.000 euro, ons grof beoogde doel toen we met deze crowdfunding begonnen. Nooit gedacht dat we ook maar iets in de buurt zouden komen. Het is echt een wonder dat we al zo ver zijn. Op onze website houden we bij waar het geld naar toe gaat; wij vinden dat we deze verantwoording verschuldigd zijn aan onze donateurs. Hier zie je wat alles gaat kosten en wat er begroot is en dat er helaas nog een tekort is van 7.258 euro. Dus met 25.000 euro zijn we er nog niet…

Sponsors
We hebben weer een nieuwe sponsor: Unilin. Fantastisch dat zij 500 euro ter beschikking stellen zodat we voor dit bedrag de benodigde dakplaten kunnen kopen voor de garage. Het dak moet namelijk geïsoleerd worden.

Alliander
Nog meer mooi nieuws: Alliander gaat de hoofdaansluiting van het gas en elektra verplaatsen naar de nieuwe berging. Zij sponsoren dit en nemen hiermee het gehele bedrag van 952 euro voor eigen rekening! Daarnaast stellen zij 500 euro actiebudget ter beschikking. Het de bedoeling dat we hiermee een actie opzetten om zoveel mogelijk geld binnen te halen. De opbrengt én de 500 euro mogen we dan gebruiken voor Bouwen voor Tim. Bijvoorbeeld: koop voor 500 euro flessenwijn en verkoop deze voor een hoger bedrag. De hele opbrengst inclusief de 500 euro mogen we houden.

Oproep: Heeft er iemand een idee wat we zouden kunnen doen en wie zou de actie willen opzetten? Alles mag! We zijn altijd bereid om te helpen of mee te denken.

Dank je wel lieve mensen, tot de volgende keer. We houden jullie op de hoogte. In het nieuwe jaar barsten de werkzaamheden los!
Groeten Jessica