Kerstgroet

Terugblik
Afgelopen 1 augustus ging de website www.bouwenvoortim.nl live. We begonnen met nul euro en nu, bijna 5 maanden later, hebben we op 500 euro na 25.000 euro ontvangen. Verschillende acties werden er georganiseerd: Karin staat dagen lang op verschillende rommelmarkten en doneert alles aan Tim. De oma van Tim, Marijke, verkoopt haar postzegelverzameling. Opa, Harrij, verkoopt zijn ansichtkaartenverzameling. Spontaan wordt bouwenvoortim het collecte doel van de Veenhartkerk in Mijdrecht voor de hele maand oktober. Ondertussen start de Jumbo in Nieuwkoop met een sponsoractie waarbij bouwenvoortim op de 3e plaats eindigt als meest gekozen doel door mensen uit de regio. Zelfs in Duitsland in het verre München zijn ze begaan met Tim en wordt er een braderie georganiseerd waar Hein en Jos heen gaan. We hadden nooit durven dromen dat de crowdfunding zo´n groot succes zou worden.

Maar er is meer: op 9 oktober fietst peetoom Sander 150 km voor Tim. Hij heeft zich door maar liefst 73 mensen laten sponsoren. Op 13 november organiseert Peettante Wendy, Yoga voor Tim en laat zich sponsoren voor de verschillende yogaoefeningen.

En dan de grote klapper: op 10 september organiseert Jos de actiedag op het eiland in Noorden aan de plas. Het wordt een grootse happening met een rommelmarkt, rad van avontuur met meer dan 90 prijzen volledig gesponsord door bedrijven uit de buurt, live muziek van Hans die de hele dag speelt, Petra die mooie dingen borduurt, boottochtjes die kunnen worden gemaakt, een springkussen en veel lekkere hapjes. Op deze dag helpen maar liefst 51 vrijwilligers mee en 27 bedrijven uit de buurt sponsoren de dag. Wat een aantallen hè? Daar word ik stil van. Jos, dank je wel! Jij hebt dit allemaal geregeld en georganiseerd voor Tim!

Bedankt!
Ik heb het al zo vaak geschreven en gezegd, maar ik doe het weer omdat het echt gemeend is en ik niet weet hoe ik iedereen kan bedanken: bedankt lieve mensen! Al die vrijwilligers die zich hebben opgegeven, mensen die hebben geholpen met de grote actiedag en alle andere acties, alle mensen die ons op een andere manier hebben ondersteund, bedrijven die sponsoren en de lange lijst met donateurs die zo vrijgevig waren. 197 (!) mensen hebben een donatie gedaan, dit is inclusief mensen die Sander en Wendy hebben gesponsord, anonieme donateurs en mensen die zomaar een bedrag toesteken. En dat allemaal voor ons en natuurlijk voor Tim.

Fijne feestdagen!
We wensen iedereen hele fijne kerstdagen en heel veel geluk, gezondheid en liefde voor het nieuwe jaar. Tot volgend jaar lieve mensen! Het wordt een enerverend jaar, want dan gaan we beginnen met het hele project.

Lieve groeten Jessica

2 thoughts on “Kerstgroet”

  1. Ben zo blij dat jullie nu echt aan de slag kunnen. Letterlijk “bouwen”! Maar wat ik misschien wel het mooiste vind is de verbondenheid! Net nu als bij Tijn ?. Heel anders, maar het gevoel is hetzelfde. Ik voelde me direct geroepen om iets te doen. Terwijl ik normaal niet zo impulsief (meer) ben. Ik pluk de dag…. net als jullie. Genieten van de kleine dingen geeft het grote geluk. Fijne kerstdagen lieve mensen ?

    1. Wat lief dat je dat zegt en dat je dat zo ervaart. Wij ervaren dat namelijk ook zo. Al die mensen die ons helpen. Wat een verbondenheid! Wij genieten inderdaad heel erg van de kleine dingen en de kleine stapjes die Tim maakt.
      Ik hoop dat jij ook kerstdagen hebben gehad. Fijne jaarwisseling!
      Dank je wel voor je hulp. Liefs Jessica

Comments are closed.