Tim gaat internationaal: Bauen für Tim

Grote vergoeding van de gemeente
Vorige week heeft Hein om de tafel gezeten met de gemeente. Er is toen gesproken over de kosten van de verbouwing, is de hoogte van het bedrag bepaald wat we krijgen, en welk gedeelte we zelf moeten betalen. Het grootste gedeelte van de verbouwing wordt vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) vergoed. We krijgen vanuit de WMO 50.000 euro. Wat zijn we hier ontzettend blij mee! Wat een enorm bedrag, maar helaas komen we nog geld te kort voor de verbouwing. We hebben op onze website een nieuwe pagina gemaakt: Financiële verantwoording. Al het geld dat we met de crowdfunding bij elkaar hebben gekregen, zien we als gemeenschapsgeld. Daarom gaan we op deze pagina verantwoorden waar we het geld aan uitgeven. Op dit moment hebben we een kostenraming gemaakt en daaruit blijkt dat we nog een tekort hebben van ruim 14.000 euro.

Bouwen voor Tim gaat internationaal: Bauen für Tim
Een Duitse collega van Hein, Petra, gaat met haar koor zingen op een braderie in München in Duitsland op zondag 20 november. Petra heeft ‘Bauen für Tim’ aangedragen als goed doel. De opbrengst van deze braderie komt geheel ten goede van Bauen für Tim. Echt geweldig! Dat er mensen zo ver weg zijn, die iets gaan doen voor een klein jongetje in Nederland. We zijn echt sprakeloos. Wat mooi! De mensen daar willen graag dat we met zijn vieren langs komen. Dan zou leuk zijn geweest, maar dat is onhaalbaar. Dus gaat Hein alleen, samen met Jos die de crowdfunding voor ons heeft opgezet. Uiteraard houden we je over Bauen für Tim op de hoogte.

Yoga voor Tim: zondag 13 november om 14 uur
Over 2 weken is het al zover: op 13 november om 14 uur gaat peettante en vriendin Wendy voor Tim een groot aantal zonnegroeten brengen hier in onze garage. Het wordt een gezellige middag. Je bent van harte welkom om te komen kijken. Je kan de garage dan nog zien in de oude staat, nog eens aan ons vragen wat we precies gaan doen of misschien wil je wel meedoen met de zonnegroeten of gewoon komen kijken. We zijn nog op zoek naar mensen die mee willen helpen met de catering, soep maken en koffie schenken. Kom gezellig langs!

Planten verzetten: zondag 11 december om 10 uur
Zet alvast in je agenda: zondag 11 december gaan we planten uitgraven om ruimte te maken voor de berging. Volgende week meer hierover.

Tot de volgende keer. Bedankt voor het meeleven lieve mensen.
Groeten Jessica