Tim’s virus

Opschieten voor de tegels
Weer een week verder met klussen. Wat gaan we hard. Er is zoveel gedaan! We werken doordeweeks elke avond. En in het weekend de hele dag. Ook deze week waren Sanne, Jeffrey, Gerlof, Rob, Sander, John, Jos en Lucas weer van de partij. Zo fijn dat Monique A., Lisa, de beide oma’s en opa hielpen mee met de catering en verzorgen van Tim en Willemijn. De druk begint toe te nemen, want maandag over een week staat de tegelzetter voor de deur. Al het werk dat nu is verzet staat in het teken van het kunnen tegelen. Alle wanden moeten af! Dus alle elektra moet erin, alle leidingen voor het water, de airco en afvoer moeten erin. Deze week zijn vrijwel alle voorzetwanden gezet en vrijwel al het rachelwerk op het plafond en isolatie is geplaatst. Wat een verschil. Er is enorm hard gewerkt. Ook vandaag in die enorme hitte. Het ziet er een stuk meer ‘af’ uit. Wat is het mooi geworden. Ik kijk er echt naar uit dat de tegelzetter komt.

Ik ben besmet – Tim’s virus
Omdat er nog veel werk moet worden gedaan om op schema te blijven gaan we komende week ook nog door met klussen: aanstaande maandagavond t/m vrijdagavond van 18.30 uur tot 21.30 uur en volgende week zaterdag en zondag 24 en 25 juni van 10 tot 17 uur. We gaan de laatste wanden plaatsen, daarop gipsplaten bevestigen, ventilatiesysteem plaatsen en de tussenwanden plaatsen tussen de badkamer en slaapkamer. Ik hoop dat we weer een beroep op je mogen doen. Geef jij je op? Klik hier voor de agenda.

Vandaag vroeg ik aan een van de vrijwilligers of hij volgende week weer komt helpen met klussen. Hij antwoordde direct: “Ik kom zeker weer! Ik ben nu besmet! Ik heb er zin in!” Geweldig hè?! Ik merk dat alle vrijwilligers dat hebben. Ze zijn allemaal besmet. Besmet met Tim’s virus: het willen helpen om een mooie kamer voor Tim te maken.

Heel erg veel dank lieve mensen voor al jullie hulp. Ook veel dank aan de mensen die spontaan langs kwamen om mee te helpen klussen maar ook dank aan de mensen die al zo vaak langs zijn gekomen om te helpen. Bewonderenswaardig! Petje af.

Tot de volgende keer lieve mensen. Ik houd je op de hoogte.
Groetjes Jessica